COACHING

Photos by Zahlo Photography

Individuell Coaching 

Jag erbjuder individuell coaching både i form av undervisning på distans och underivsning på plats, antingen hos dig eller hos mig. Oavsett vilken typ av coaching du väljer så skräddarsyr vi ett träningsprogram som passar just dig och din häst. Det handlar inte bara om att din häst ska utvecklas, det är minst lika viktigt att du själv också utvecklas. En stor del av den individuella coaching som jag erbjuder syftar i att lära ut verktygen och färdigheterna som krävs av oss människor.

Varaktiga resultat fås genom konsekvent och målmedeveten träning. Därför förespråkar jag en coachingmodell som är mer intensiv, för att du verkligen ska kunna hålla motivationen uppe och lära dig träna din häst på ett självständigt sätt. Målet med coachingen är inte bara att vi ska lösa de problem som ni har nu, utan du ska få kunskap till att lösa och tackla problem som uppstår i framtiden samt nå era långsiktiga mål. 

OBS! Vid bokning av coaching (på plats eller på distans) godänner ni bokningsvillkoren.

COACHING PÅ DISTANS


Oavsett var du bor så hjälper jag dig här via digitala live lektioner och zoom möten. Här får du verkligen testa på och lära dig att träna din häst självständigt samtidigt som det känns som att jag är där hela tiden. 

COACHING PÅ PLATS


Tycker du att det är vikigt att vi ses fysiskt så finns detta alternativ. Jag kan antingen komma ut till ditt stall eller så kommer du till min gård med din häst. Jag undervisar i hela Sverige men utgår från Hästveda.

Photos by Zahlo Photography

Boka ett gratis startmöte

Låter detta intressant så tveka inte att boka ett inledande telefonmöte med mig. Då diskuterar vi dina önskemål och förväntningar för att kunna skapa ett coachingpaket som passar just dig och din häst. När du bokat en telefontid via mejl/sms ringer jag upp dig på avtalad tid. Samtalet varar i ungefär 15 min och är helt gratis. Efter detta återkommer jag med ett prisförslag för det ni önskar och så kan vi sätta igång! 


Horsemanship ger hållbara resultat och därför är det sällan så att stora förändringar sker över en natt. Det krävs tid och engagemang för att nå sina mål. Du måste vara beredd på att arbeta självständigt mellan coachingtillfällena. Målet är ju att ni i slutänden ska kunna klara er själva. 

För mer information, prisförslag och bokning boka ett 15 min telefonmöte gratis. 

“The distance between dreams and reality is called action.”