KURSER & ANNAT

Photo by Zahlo Photography

horsemanship kurs

Är ni intresserade av att djupdyka i ett specifikt ämne och få massor av ny inspiration och kunskap?  Då passar en kurs perfekt! Se förslag på ämnen i rutan nedan, egna önskemål är självklart välkommna.


Nya priser och upplägg f.o.m. 1 januari 2024 eftersom jag numera är 2-stjärnig instruktör

Kurserna är antingen 1-dags kurser eller 2-dagars kurser. Undervisningstiden är 6 timmar per dag om ingen annan överrenskommelse görs. Undervisning med häst varvas med teori och förberedningsövningar utan häst (simulationer). Det går bra att delta med eller utan häst. Oavsett var kursen hålls så är max antal deltagare 5 st med häst och 10 st fotfolk. 


På sommar halvåret hålls vanligtvis några kurser och andra event hos mig på Hästsinne. Håll koll här och på mina sociala medier för att inte missa när 2024 års datum presenteras.


Kurser

Photo by Zahlo Photography

Förslag på ämne till kurs:

~Startskottet för din Natural Horsemanship resa~

Här går vi igenom grunderna i NH som exempelvis De sju lekarna och diskuterar förhållandet rovdjur - bytesdjur.

~Ridning med hästpsykologi~

Denna kurs hjälper dig att ta med hästpsykologin upp i sadeln, något som kan vara en utmaning till en början. 

~Följsamhet i ridningen~

Här lär du dig att vara den ultimata, följsamma ryttaren som din häst drömmer om och att kommunicera på ett effektivt sätt.

~Mot nya höjder~

Vill du lära dig att hoppträna på ett sätt som gör att din häst tycker det är minst lika kul och dessutom lära dig mer om motivation? 

~Älska transporten~

Drömmer du om en häst som praktiskt taget lastar sig själv? Här lägger vi fullt fokus på lastningen och allt som hör därtill

På er hemmaplan:

Här sköter personen som anordnar kursen marknadsföring samt anmälningar och bestämmer själv vad varje deltagare ska betala samt ansvarar för att den totala kursavgiften betalas till mig.  Arrangören bestämmer alltså själv hur den totala avgiften ska fördelas. 

  • 1-dags kurs/workshop: 4500 kr totalt + körersättning. Gäller för max 5 deltagare med häst + max 10 deltagare utan häst.

Prisexempel: 4 deltagare med häst betalar 900 kr/st, arrangören (med häst) betalar 300 kr och 7 deltagare utan häst betalar 100 kr/st. Observera att till detta tillkommer även körersättningen som med fördel delas upp.

  • 2-dagars kurs/workshop: 8500 kr totalt + körersättning. Gäller för max 5 deltagare med häst + max 10 deltagare utan häst

Prisexempel: 4 deltagare med häst betalar 1800 kr/st, arrangören (med häst) betalar 0 kr och 5 deltagare utan häst betalar 260 kr/st. Observera att till detta tillkommer även körersättningen som med fördel delas upp.

Föreläsningar & clinics

För er som önskar ett event där fler personer kan delta så föreslår jag en hästlös föreläsning inom ett specifikt ämne som tex. säker hästhantering. Det går även att boka mig för att komma och hålla clinic på er ridklubb eller i ert stall. Då tar jag med en av mina hästar alternativt lånar en av era. 

Jag är villig att dra ner på priserna när det kommer till clinics och föreläsningar på ridklubbar under min lågsäsong (vinterhalvåret). Hör gärna av er så kan vi diskutera fram ett passande alternativ.

nh tränare

Ridskola & samarbete med företag

Har du ingen egen häst men är intresserad av att lära dig mer om Natural Horsemanship och träna för mig iallafall?  Jag lånar ut några av mina hästar på lektioner hemma hos mig.


Driver du ett hästföretag och skulle vilja anlita mina tjänster regelbundet så tveka inte att kontakta mig. Har du exempelvis uppfödning av hästar och skulle vilja att de fick en naturlig start i livet? I mån av tid hjälper jag er gärna! Jag skräddarsyr ett erbjudande som skulle passa oss båda.