INRIDNING & PROBLEMLÖSNING

Photo by Zahlo Photography

Jag har stor erfarenhet av att utbilda hästar och träna "problemhästar". De senaste åren har jag varit med och ridit in ett tjugotal hästar och utbildat det dubbla. Oavsett om det rör sig om hjälp med inriding, vänja häst vid sadel + bett eller om din häst rentav har ett problem som du vill råda bot på (lastning, framåtbjudning, rädsla, stå stilla vid uppstittning eller något annat) så finns jag här. 


Jag tar emot hästar för träning på min gård. Eftersom jag eftersträvar en mycket god kvalitet i utbildningen så tar jag endast emot en till två hästar åt gången. Varje häst ses som en enskild individ och inhysningen anpassas därför efter varje hästs behov. Beroende på årstid så finns olika möjligheter. Ägaren är välkommen att följa utbildningen. 


Jag ser allra helst att hästen stannar minst 3 veckor, längre om det gäller inridning. Detta eftersom det tar tid för hästen att vänja sig vid den nya miljön. I priset ingår grovfoder (hö eller ensilage beroende på säsong), mockning och inhysning. Priset beror på hur mycket tid du vill att jag ska spendera med din häst per vecka. 


Här är ett exempel:

Hästen tränas 6 timmar/vecka. Då är priset 3300 kr /vecka. Om hästen stannar mer än en månad (4 veckor) är priset istället 2800 kr/vecka för samtliga veckor och då ingår även en timmes privatlektion varje månad. Stannar hästen mer än 3 månader ges ytterliggare rabatt. Alla priser som angetts är inkl. moms.

(Pga av ökad foderkostnad har priserna har uppdaterats inför Maj 2022, ni som redan bokat in plats berörs inte av detta.)

hästtränare

"A good start is not just something, it’s everything" 

- Pat Parelli